Gipszkarton szerelés, gipszkartonozás Budapest vonzáskörzetében

Gipszkarton szerelési munkákat vállalunk Budapesten és annak vonzáskörzetében 100% garanciával, rövid határidővel. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk. Amit nyújtunk: kiváló minőség kedvező áron. Ha szeretné tetőterét beépíteni, kis szobát kialakítani, teret leválasztani vagy konyháját, nappaliját átalakítani, hívjon bizalommal. Gipszkarton szerelés árakat megtalálja a lap alján.

Burkolás is érdekli? Nézze meg ajánlatunkat>> Csempézés

Gipszkarton fal építése, gipszkarton válaszfal készítése

Gipszkarton fal építése akár azonnali kezdéssel. Precíz munkavégzés, 100% garanciavállalás. Gipszkarton válaszfal építése lehetővé teszi, hogy gyorsan luxus minőségű felületeket hozzunk létre. Nem kell várni a malter és vakolat száradására, azonnal glettelhető tökéletesen síkfelületet tudunk kialakítani. Gipszkarton fal építési árainkat tekintse meg a lap alján.

Gipszkarton fal építése bármilyen helyiségbe

Cégünk vállalja a gipszkarton falak tervezését, kivitelezését.
Legyen szó terek elválasztásáról vagy épp egybenyitásáról a gipszkarton fal építése bármilyen helységben a legjobb választás. Olcsó, gyors és tiszta munka rövid határidővel.

Gipszkarton szerelés, gipszkartonozás Budapest vonzáskörzetében. Munka és megbízhatóság.
A munka az első. Ettől pedig az elégedettség elválaszthatatlan. Megrenrendelés gipszkarton szerelés, gipszkartonozás ügyben a lenti űrlapon.

Gipszkarton álmennyezet készítése

A legegyszerűbbtől a legbonyolultabb gipszkarton álmennyezetek készítését vállaljuk rövid határidővel.
Irodákban, üzletekben és már otthonokban is igen népszerű a gipszkarton álmennyezet készítése. A gipszkarton remekül használható fel utólagos álmennyezetek készítésére, melyek fölé könnyel elhelyezhető hangszigetelés, hőszigetelés.

Rejtett világításszerelés

Rejtett világításszerelést vállalunk a legjobb áron. Cégünk garantálja a gyors és precíz munkavégzést. A rejtett világítás különleges hangulatot varázsol minden otthonban, ami növeli ingatlana értékét. Lélegzetelállító formákat lehet kialakítani gyorsan és tisztán.

Gipszkarton szerelés, gipszkartonozás Budapest vonzáskörzetében: fürdőszoba gipszkartonozása

Fürdőszoba gipszkartonozása

Fürdőszoba gipszkartonozását vállaljuk 20 éves tapasztalattal rendelkező csapatunkkal. Az impregnált gipszkarton kiállóan alkalmas vizes helyiségekben. Mennyezet kialakítás, csövek dobozolása napokon belül szebbé varázsolja fürdőszobáját. Gyors munkavégzés, remek árak. Tekintse meg árainkat a lap alján.

Tetőtér beépítés

Tetőterek beépítése cégük egyik fő profilja. Tapasztalt gipszkarton szerelőink rövid határidővel egy befejezetlen padlástérből gyönyörű lakrészt varázsolnak. A gipszkarton felhasználásának legnagyobb előnye, hogy nem terheli az épület szerkezetét, mint a tégla és remekül használható ferde falak kialakításakor. A gipszkarton válaszfalak rétegei közé könnyen elhelyezhető a hőszigetelés, hangszigetelés, villanyvezeték, vízvezeték. Nincs falvésés, vakolás, kevesebb a kosz és a hulladék. A gipszkarton felhasználásával helyet, időt és pénz takaríthat meg.

Gipszkarton szerelés, gipszkartonozás Budapest vonzáskörzetében: Gipszkaron szerelés árak 2020
Gipszkaron szerelés árak 2020-ban a lenti listán olvashatók

Gipszkaron szerelés árak 2020, gipszkartonozás árak listája

A gipszkarton rejtett világítás árak, gipszkarton mennyezet ár, gipszkarton mennyezet munkadíj, mennyezet gipszkartonozás ár, rejtett világítás árak vagy akár a fürdőszobai gipszkartonozási árak mind egyedi munkafelvétel során kerül pontosításra.

Az alapárak és az árkalkuláció alapját szolgáló gipszkaron szerelés árak 2020-ban a lenti listán olvashatók.

  • Gipszkarton válaszfal ára 2×1 réteg 3000 Ft/m2
  • Gipszkarton válaszfal ára 2×2 réteg 3700 Ft/m2
  • Gipszkarton előtétfal ára 1 réteg 2800 Ft/m2
  • Gipszkarton mennyezet ára 2800 Ft/m2
  • Dobozolás 3000 Ft/m2
  • Rejtett világítás árak 4500 Ft/fm
  • Gipszkarton ragasztás ára 1600 Ft/m2
  • Spalettázás 2000 Ft/fm

Gipszkartonozás munkáim

Scroll to top